Om GPF

Gymnastikforeningen Præstø Fjord (GPF) er en forening baseret på frivilligt arbejde og som deltager på et af vores hold, er du samtidig medlem af foreningen.

GPF har eksisteret siden 1991 og har gennem årene udviklet sig til, at vi i sæson 2017/18 kan tilbyde 37 hold under et team på 80 engagerede instruktører. Vi er stolte af foreningen, som er under konstant udvikling, og vi gør en dyd ud af, at kunne tilbyde noget for alle - uanset alder, erfaring og kompetencer. Målet med foreningen er, at tilbyde hold inden for de tre genre; GYMNASTIK, MOTION og FITNESS.
 
Gymnastik
Vi tilbyder gymnastik til både børn, unge og voksne i alle aldre, herunder et TeamGym drenge mini/junior og TeamGym seniorherrer hold. Under vores vifte af gymnastikhold for børn udbyder vi også Hiphop Dance, MGP Dans, Yoga for børn og Ropeskipping. I løbet af sæsonen afholdes der flere forskellige events for børn.

Motion
Vi tilbyder motionshold til unge og voksne - alle med den fællesnævner, at vi gerne vil have vores medlemmer ud og røre sig, og samtidig have det sjovt. Disse hold sigter ikke mod serier og opvisninger.

Fitness
Vi tilbyder fitness til unge og voksne - træning på 12 forskellige hold, som kan benyttes enkeltvis eller valgfrit via vores fitness-kontingent. Fitnessholdene er spredt bedst muligt hen over ugens 7 dage, så der kan opnås god udnyttelse i forhold til fitness-kontingentet. Under fitness afholdes der to events i løbet af året. De tilbydes til alle, men har man fitness-kontingent er det inkluderet i kontingentet.

Håber at se rigtig mange af jer ude på holdene!
Gymnastikforeningen Præstø Fjord | CVR: 31721237