Vælg et hold på listen:

Tilmelding og betaling til foreningens hold foregår her på hjemmesiden.
 
Der åbnes for tilmelding mandag den 13. august.
 
Sæsonen starter i uge 36 - fra mandag den 3. september - dog starter teamgymholdet SMS i uge 34. 
 
Da der er et maksimum antal deltagere på foreningens hold, skal vi opfordre til at tilmelding foretages hurtigst muligt her på hjemmesiden, for at være sikker på en plads. Når der ikke er flere pladser på et hold vil du ved tilmelding til holdet automatisk blive sat på venteliste.
 
Hvis der bliver plads på holdet vil du modtage en mail med tilbud om at få en plads på holdet - Du betaler naturligvis først når du har fået en plads på holdet
 
Som tidligere år er du velkommen til to prøvetræninger, men inden TREDJE træning skal du være tilmeldt holdet for at kunne deltage. 
 
Ved tilmedling til et foreningshold giver du tilladelse til at foreningsrelaterede billeder af dig må anvendes på foreningens hjemmeside, sæsonprogram, trykte medier, magasiner mv. Ønsker du ikke at medvirke på billeder/video, er det dit eget ansvar at give skriftlig besked til foreningsformanden.
 

FITNESS-kontingent

Ud over almindelig holddeltagelse tilbyder foreningen et fitness-kontingent hvor det er muligt at deltage ubegrænset på 12 udvalgte hold (markeret med ”Fitness”) i perioden fra 3. september 2017 – 30. marts 2019. Fitnesskontingentet koster 1.200 kr. og købes her på foreningens hjemmeside. Ved køb af fitnesskontingent modtager du et medlemskort som bedes fremvist ved deltagelse i træningerne.

De 12 fitnesshold fungerer også som almindelige foreningshold.

 

Gymnastikforeningen Præstø Fjord | CVR: 31721237